// designed whilst at simon winstanley architects  //

KITCHEN REFURBISHMENT AND EXTENSION

This project involved the refurbishment and extension of a 150 year old end of terrace stone house.  An existing cold conservatory and brick shed blighted the south end of the house facing the expansive gardens and were replaced with a highly insulated, light filled glazed timber and zinc extension.  The new extension liberates the upgraded new kitchen area to provide flexible open plan living that extends outside to a new terrace area.  It has transformed how the family use the house by creating a space which takes full advantage of the south garden aspect and provides flexibility to host large family events.

FLOCKHART

architects

Flockhart Architects, 24 Hazelwood Avenue,

Newton Mearns, Glasgow, G77 5PT. 

© 2019 Flockhart Architects

  • Flockhart Architects Facebook
  • Flockhart Architects Twitter
  • Flockhart Architects Instagram
  • Flockhart Architects Houzz